Inspira català | castellano

Segueix-nos a: Perfil al Facebook d'Inspira Perfil al Google d'Inspira Perfil a l'Instagram d'Inspira

ESTÈTICA
Tots els nostres tractaments són realitzats a partir de cosmètica natural i ecològica.
També disposem d’una àmplia gamma de productes naturals certificats de venda al públic per la cura de la bellesa personal a casa i una àmplia gamma de nutricosmètica natural.


ESPECÍFICS BELLESA CORPORAL


LIPOLÍTIC TÉ VERD

Protocol que es personalitza segons les diferents fases de la cel·lulitis i l’estat del teixit adipós. L’acció lipolítica s’uneix a la millora de la circulació facilitant l’eliminació de toxines de forma natural.


THALASSO FERMESA

Amb propietats reafirmants i que estimulen el to muscular i reforçen el teixit conjuntiu. Aporta minerals i oligoelements que activen el metabolisme cel·lular i la microcirculació cutania.


REMINERALITZANT

Acció desintoxicant, superhidratant i remineralitzant. Conté fang marí, algues laminaries i olis essencials revitalitzants.


PRESSOTERÀPIA i MASSATGE 30'(teràpia gradual de pressió automàtica):
Massatge mecànic a través de pressió controlada que genera un moviment de líquids. Indicat per: cames cansades, edemes, cel·lulits, etc. Proporciona petites diferències de pressió en els pantalons de forma automàtica generant un major moviment de líquid. Comprèn una àmplia gamma de tècniques de pressió per a personalitzar en cada cas el programa més adequat.
Bonus de pressoteràpia i massatge 30' (10 sessions)

TECARTERÀPIA INDIBA ACTIV9:
Elimina cel·lulitis edematosa, fibrosa o adiposa; redueix adipositats localitzades (abdomen, braços, malucs, etc); reafirma la pell (abdomen, pit, glutis, braços, cuixes, etc); drenatge pre i post cirurgies (drenatge d'edemes, reabsorció d'hematomes, cicatrització i lífting).


ESPECÍFICS BELLESA FACIAL


HIGIENE FACIAL ACTIVA (Gandiva)

Higiene profunda i renovació cel·lular cutània, personalitzada a cada tipus de pell. Aporta hidratació i equilibra a nivell hidro-lipídic i el ph.


HIDRATACIÓ PROFUNDA (arôms NATUR)

Els olis essencials actuen a nivell cel·lular aportant flexibilitat, hidratació i nutrició en les capes més profundes de la pell.


FACIAL DE CÍTRICS (arôms NATUR)

Bioflavonoides antioxidants que actuen millorant la microcirculació cutània i vasoprotectora, potencia la vitalització de la pell i il·lumina el rostre.


FACIAL EQUILIBRANT (arôms NATUR)

Tractament regulador de la secreció sebàcia i purificant cutani al mateix temps que calma i descongestiona la pell. Cicatritzant i reminalitzant.


FACIAL ANTI-AGE (arôms NATUR)

Antiarrugues per pells desvitalitzades, desnodrida i poc densa. També per pells envellides prematurament pel sol o factors emocionals. També indicat en la menopausa.


FACIAL REAFIRMANT (arôms NATUR)

Indicat per pells desvitalitzades per estrès o cansament, flaccidesa facial, faccions molt marcades, activa el metabolisme cel·lular.


FACIAL ANTI-TAQUES (arôms NATUR)

Redueix progressivament la intensitat de la pigmentació de les taques i unifica el to. Per taques senils, cloasma, etc. Augmenta la protecció cel·lular i la capacitat de defensa de la pell.


FACIAL OXIGENANT (arôms NATUR)

Acció antioxidant, antiradicals lliures, protegeix de l’oxidació cel·lular.


TRACTAMENTS DE BENESTAR / SPA:


MASSATGE RELAXANT “RUMB AL PARADÍS” (1h o 1/2h)
Alleugereix les tensions corporals i emocionals, l’estrès, els mals de cap, etc. Experimentaràs una agradable sensació de benestar. Un bany d’essències de lavanda, neroli i tarongeta verda et portaran a un altre món.


REFLEXOLOGIA PODAL (1h)


CALIU VOLCÀNIC (1h)
Sent la màgia dels volcans a través de l’escalfor de les pedres basàltiques, que afavoreixen la microcirculació i augmenten el metabolisme cel·lular. Un tractament que reforça la resistència i augmenta l’equilibri físic, emocional i mental.


AROMES DE L’ÍNDIA (1h)
Desperta els sentits amb la calidesa de les pindes, petits saquets de benestar que contenen llavors d’arròs i micronitzats de plantes medicinals. Es treballa de forma integral, harmonitzant cos, ment i esperit. Aporta benestar i equilibri a l’organisme.


BRISA DEL MEDITERRANI (1h)
Et seduiran les essències de la nostra terra que amb un massatge revitalitzant i tonificant gràcies a les propietats de les fruites i plantes mediterrànies, i combinada amb una exfoliació, hidratarà i il·luminarà la teva pell en profunditat.


EL DESIG DE DIONÍS (1h)
Tractament antioxidant que inclou una exfoliació i un massatge que incorpora en la seva composició les beneficioses propietats dels polifenols del raïm.


SABORS DEL MEDITERRANI (1h)
Refrescant tractament de fruites a base de préssec, kiwi, taronja i llimona. Consta d’una exfoliació i un massatge. Un vertader còctel de vitamines que omplirà d’energia i li aportarà a la teva pell vitalitat i lluminositat.


SORBET DE IOGURT (1h)
Cura anti-envelliment a base de components amb propietats nutritives i hidratants. Inclou una exfoliació i un deliciós massatge. Aporta les propietats dels minerals, les vitamines i el poder nutritiu de l’àcid làctic.


RITUALS DE BELLESA


DOLÇA SEDUCCIÓ (1,5h)

Deixa’t emportar pel món del cacau i del guaranà, amb un deliciós recobriment de xocolata amb efectes antioxidants i relaxants que, al mateix temps, dóna suavitat i calidesa a la pell.


SOMNIS MÀGICS (1,5h)

Ritual d’evasió completa de cos i ment. Alleugeriràs l’estrès i les tensions gràcies a l’exfoliació i al recobriment de lavanda, tarongeta verda i ilang ilang. Seguit d’una hidratació intensa i d’un massatge minuciós.


ETERNA JOVENTUT (1,5h)

Ritual de textures i experiències sensorials, amb què recuperaràs la bellesa natural de la pell amb una exfoliació, seguida d’un massatge i una mascareta corporal a base d'Hydrocotile asiatica, sàndal, palo de rosa i encens, per a una pell més flexible i nodrida.


BANYS D’HIDROMASSATGE PERSONALITZATS:


Banys d'hidromassatge personalitzats amb cromoteràpia, aromateràpia i musicoteràpia (de llet, cítrics o vi).


ESPECÍFIC DE CURA DE MANS I PEUS:


Tots els productes utilitzats per la nutrició de l’epidermis són naturals amb certificació ecològica. Els esmalts d’ungles són 4 free (lliures de toluè, formaldehids, ftalats ni càmfora sintètica). Contenen un 85% d'ingredients d’origen natural. Disposem d’una àmplia gamma de colors.


MANICURA:

Inclou exfoliació, mascareta i massatge per la renovació i la hidratació profunda d’ungles i epidermis. També tallar i/o llimar l’ungla, la cura de les pells i l’esmaltat.


PEDICURA:

Inclou exfoliació, mascareta i massatge per la renovació i la hidratació profunda d’ungles i epidermis. També cura especial de durícies, tallar i/o llimar l’ungla, la cura de les pells i l’esmaltat.


DEPILACIONS:


DEPILACIÓ LÀSER (màxima eficàcia i rapidesa amb una mínima sensació)

Llavi superior, axil·les, engonals, cames senceres, etc.
Consultar packs i bonus.
Visita informativa i prova gratuïta.DEPILACIONS AMB CERA

Cera calenta, tèbia amb roll-on o amb espàtula.Inspira Fisioteràpia i Estètica professional | C/ Església, nº 19. 17846 Mata (Porqueres) | Tel. 972 58 16 60 - 634 500 951 | info@inspirafisioestetica.com

www.inspirafisioestetica.com

Centre d'estètica i fisioteràpia a Mata (Porqueres), prop de Banyoles