Inspira català | castellano

Segueix-nos a: Perfil al Facebook d'Inspira Perfil al Google d'Inspira Perfil a l'Instagram d'Inspira

FISIOTERÀPIASERVEIS DE FISIOTERÀPIA:

Sessions d’1h o de ½ hora:
Tractaments individualitzats adreçats a les persones que per necessitat, salut o benestar requereixin d’aquest servei. A través de tècniques manuals (massatges terapèutics, esportius, tècniques miotensives, educació i higiene postural, mobilitzacions,etc.) i agents físics, s’obté el manteniment i/o millora de la salut musculesquelètica i les seves lesions (musculars, tendinoses,etc.).


Drenatge limfàtic manual (tècnica Vodder) complet o parcial:
Massatge molt suau a través de moviments rítmics, actuen directament sobre el sistema limfàtic (un component important del sistema immunitari del cos). Afavoreix l’eliminació de líquids al mateix temps que ajuda a mantenir el sistema immunitari. A més, activa la circulació i millora l’aspecte de la pell. Entre els beneficis del drenatge limfàtic trobem que ajuda a reduir els símptomes de cames inflades, millora els trastorns circulatoris i la retenció de líquids, actua eficaçment sobre la cel·lulitis i afavoreix la relaxació. S’acompanya finalment amb olis essecials naturals que estimulen la microcirculació.


AGENTS FÍSICS:

Pressoteràpia ½ h amb TGPA (teràpia gradual de pressió automàtica):
Massatge mecànic a través de pressió controlada que genera un moviment de líquids. Indicat per: cames cansades, edemes, cel·lulits, etc. Proporciona petites diferències de pressió en els pantalons de forma automàtica generant un major moviment de líquid. Comprèn una àmplia gamma de tècniques de pressió per a personalitzar en cada cas el programa més adequat.


Infrarroig:
Sistema de termoteràpia superficial de calor irradiat des d'una làmpara d'infrarrojos.


Tecarteràpia Indiba Activ9:
Radiofreqüència amb un sistema únic "Sistema Proionic®" que estimula l'intercanvi iònic intra i extracel·lular reestablint l'activitat elèctrica cel·lular permetent la correcta funcionalitat tissular. Teràpia cel·lular activa que estimula la bio-estimulació, la microcirculació i promou la hiperactivació metabòlica respectant al mateix temps la fisologia cel·lular.
Indicat en:
- Contractures musculars.
- Ciàtica.
- Cicatrius (recents i ahderides).
- Artrosis / rizartosis.
- Epicondilitis / Epitrocleitis.
- Lumbàlgia / cervicàlgia / dorsàlgia
- Fascitis plantar
- Edemes / hematomes
- Esquinços
- Fractures i lesions musculars
- Síndrome del túnel carpià
- Tendinitis / bursitis / capsulitisPressoteràpia

Cosmètica naturalIndiba
Indiba
Indiba

Inspira Fisioteràpia i Estètica professional | C/ Església, nº 19. 17846 Mata (Porqueres) | Tel. 972 58 16 60 - 634 500 951 | info@inspirafisioestetica.com

www.inspirafisioestetica.com

Centre d'estètica, osteopatia i fisioteràpia a Mata (Porqueres), prop de Banyoles