Inspira

|

|

català

|

castellano

INICI

FISIOTERÀPIA

ESTÈTICA

COSMÈTICA

EL CENTRE CONTACTAR

El teu centre d'estètica a prop de Banyoles

Tots els nostres tractaments són realitzats a partir de cosmètica natural i ecològica.
També disposem d’una àmplia gamma de productes naturals certificats de venda al públic per la cura de la bellesa personal a casa i una àmplia gamma de nutricosmètica natural.


ESPECÍFICS BELLESA FACIALHIGIENE FACIAL ACTIVA

Higiene profunda i renovació cel·lular cutània, personalitzada a cada tipus de pell. Aporta hidratació i equilibra a nivell hidro-lipídic i el ph. Recomanada per iniciar qualsevol altre tractament.


HIDRATACIÓ PROFUNDA (arôms NATUR)

Tractament intensiu a base d’alta cosmètica natural. A base d’olis i essències que actuen a nivell cel·lular aportant flexibilitat, hidratació i nutrició en les capes més profundes de la pell.


FACIAL ANTIOX & RADIANCE (arôms NATUR)

A base de vitamines Revital C, l’última novetat per revitalitzar i tensar la teva pell. Elimina els signes del cansament, oxigena i il·lumina el rostre. Reparador cel·lular, antipol·lució i reparador de la foto-oxidació! Activa l’energia cel·lular de la pell.


FACIAL EQUILIBRANT (arôms NATUR)

Tractament regulador de la secreció sebàcia i purificant cutani al mateix temps que calma i descongestiona la pell. Cicatritzant i reminalitzant. Ideal per a pells grasses o per tractar l'acné.


FACIAL LIFT & REPULPING (arôms NATUR)

D’efecte tensor immediat! Indicat per pells desvitalitzades per estrès o cansament, pells poc denses, flaccidesa facial, faccions molt marcades, etc.
Difumina les línies d’expressió I redefineix el rostre. També repara les pells envellides prematurament pel sol, per factors emocionals o per la menopausia.


FACIAL ANTI-TAQUES (arôms NATUR)

Redueix progressivament la intensitat de la pigmentació de les taques i unifica el to. Per taques senils, cloasma, etc. Augmenta la protecció cel·lular i la capacitat de defensa de la pell.


TRACTAMENTS DE BENESTAR i SPA:MASSATGE RELAXANT “RUMB AL PARADÍS” (1h o 1/2h)
Alleugereix les tensions corporals i emocionals, l’estrès, els mals de cap, etc. Experimentaràs una agradable sensació de benestar. Un bany d’essències de lavanda, neroli i tarongeta verda et portaran a un altre món.


REFLEXOLOGIA PODAL (1h)


CALIU VOLCÀNIC (1h)
Sent la màgia dels volcans a través de l’escalfor de les pedres basàltiques, que afavoreixen la microcirculació i augmenten el metabolisme cel·lular. Un tractament que reforça la resistència i augmenta l’equilibri físic, emocional i mental.


AROMES DE L’ÍNDIA (1h)
Desperta els sentits amb la calidesa de les pindes, petits saquets de benestar que contenen llavors d’arròs i micronitzats de plantes medicinals. Es treballa de forma integral, harmonitzant cos, ment i esperit. Aporta benestar i equilibri a l’organisme.


BRISA DEL MEDITERRANI (1h)
Et seduiran les essències de la nostra terra que amb un massatge revitalitzant i tonificant gràcies a les propietats de les fruites i plantes mediterrànies, i combinada amb una exfoliació, hidratarà i il·luminarà la teva pell en profunditat.


CANDLE EXPERIENCE (1h)
Massatge relaxant i hidratant, realitzat l’escalfor d’una espelma 100% natural de mantega de karité, que estimularà els sentits amb una intensa i agradable aroma amb un toc càlid sobre la pell.


RITUALS DE BELLESADOLÇA SEDUCCIÓ (1,5h)

Deixa’t emportar pel món del cacau i del guaranà, amb un deliciós recobriment de xocolata amb efectes antioxidants i relaxants que, al mateix temps, dóna suavitat i calidesa a la pell. Ideal per a tots els amants de la xocolata!


SOMNIS MÀGICS (1,5h)

Ritual d’evasió completa de cos i ment. Alleugeriràs l’estrès i les tensions gràcies a l’exfoliació i al recobriment de lavanda, tarongeta verda i ilang ilang. Seguit d’una hidratació intensa i d’un massatge minuciós.


ETERNA JOVENTUT (1,5h)

Ritual de textures i experiències sensorials, amb què recuperaràs la bellesa natural de la pell amb una exfoliació, seguida d’un massatge i una mascareta corporal a base d'Hydrocotile asiatica, sàndal, palo de rosa i encens, per a una pell més flexible i nodrida.


RITUAL GEISHA (1,15h)

Disciplina i perfecció, tacte de seda i “pell de porcellana”, el secret de les Geishes, un tractament únic que regula el pH de la pell i unifica el to aportant llum i suavitat. Harmonia i benestar per a disfrutar i regalar!ESPECÍFICS BELLESA CORPORALLIPOLÍTIC TÉ VERD

Protocol que es personalitza segons les diferents fases de la cel·lulitis i l’estat del teixit adipós. L’acció lipolítica s’uneix a la millora de la circulació facilitant l’eliminació de toxines de forma natural.


THALASSO FERMESA

Amb propietats reafirmants i que estimulen el to muscular i reforçen el teixit conjuntiu. Aporta minerals i oligoelements que activen el metabolisme cel·lular i la microcirculació cutania.


REMINERALITZANT

Acció desintoxicant, superhidratant i remineralitzant. Conté fang marí, algues laminaries i olis essencials revitalitzants.


PRESSOTERÀPIA i MASSATGE 30'(teràpia gradual de pressió automàtica):
Massatge mecànic a través de pressió controlada que genera un moviment de líquids. Indicat per: cames cansades, edemes, cel·lulits, etc. Proporciona petites diferències de pressió en els pantalons de forma automàtica generant un major moviment de líquid. Comprèn una àmplia gamma de tècniques de pressió per a personalitzar en cada cas el programa més adequat.
Bonus de pressoteràpia i massatge 30' (10 sessions)

TECARTERÀPIA INDIBA ACTIV9:
Elimina cel·lulitis edematosa, fibrosa o adiposa; redueix adipositats localitzades (abdomen, braços, malucs, etc); reafirma la pell (abdomen, pit, glutis, braços, cuixes, etc); drenatge pre i post cirurgies (drenatge d'edemes, reabsorció d'hematomes, cicatrització i lífting).BANYS D’HIDROMASSATGE PERSONALITZATS:


Banys d'hidromassatge personalitzats amb cromoteràpia, aromateràpia i musicoteràpia (de llet, cítrics o vi).


ESPECÍFIC DE CURA DE MANS I PEUS:Tots els productes utilitzats per la nutrició de l’epidermis són naturals amb certificació ecològica. Els esmalts d’ungles són 4 free (lliures de toluè, formaldehids, ftalats ni càmfora sintètica). Contenen un 85% d'ingredients d’origen natural. Disposem d’una àmplia gamma de colors.


MANICURA:

Inclou exfoliació, mascareta i massatge per la renovació i la hidratació profunda d’ungles i epidermis. També tallar i/o llimar l’ungla, la cura de les pells i l’esmaltat.


PEDICURA:

Inclou exfoliació, mascareta i massatge per la renovació i la hidratació profunda d’ungles i epidermis. També cura especial de durícies, tallar i/o llimar l’ungla, la cura de les pells i l’esmaltat.


DEPILACIONSDEPILACIÓ LÀSER (màxima eficàcia i rapidesa amb una mínima sensació)

Llavi superior, axil·les, engonals, cames senceres, etc.
Consultar packs i bonus.
Visita informativa i prova gratuïta.DEPILACIONS AMB CERA

Cera calenta, tèbia amb roll-on o amb espàtula.

Inspira - centre d'Estètica a Mata (Banyoles)
versió mòbil | versió clàssica