Inspira

|

|

català

|

castellano

INICI

FISIOTERÀPIA

ESTÈTICA

COSMÈTICA

EL CENTRE CONTACTAR

El teu centre de fisioteràpia a prop de Banyoles


SERVEIS DE FISIOTERÀPIA:


Sessions d’1h o de ½ hora:
Tractaments individualitzats adreçats a les persones que per necessitat, salut o benestar requereixin d’aquest servei. A través de tècniques manuals (massatges terapèutics i esportius, tècniques miotensives, kinesiotaping i embenat funcional, exercicis i educació/higiene postural, mobilitzacions,etc.) i d'agents físics, s’obté el manteniment i/o millora de la salut musculesquelètica i les seves lesions (òssies, musculars, tendinoses,etc.).


Drenatge limfàtic manual (tècnica Vodder) complet o parcial:
Massatge molt suau a través de moviments rítmics, actuen directament sobre el sistema limfàtic (un component important del sistema immunitari del cos). Afavoreix l’eliminació de líquids al mateix temps que ajuda a mantenir el sistema immunitari. A més, activa la circulació i millora l’aspecte de la pell. Entre els beneficis del drenatge limfàtic trobem que ajuda a reduir els símptomes de cames inflades, millora els trastorns circulatoris i la retenció de líquids, actua eficaçment sobre la cel·lulitis i afavoreix la relaxació. S’acompanya finalment amb olis essecials naturals que estimulen la microcirculació.


AGENTS FÍSICS:


Infrarroig:
Sistema de termoteràpia superficial de calor irradiat des d'una làmpara d'infrarrojos.


Pressoteràpia ½ h amb TGPA (teràpia gradual de pressió automàtica):
Massatge mecànic a través de pressió controlada que genera un moviment de líquids. Indicat per: cames cansades, edemes, cel·lulits, etc. Proporciona petites diferències de pressió en els pantalons de forma automàtica generant un major moviment de líquid. Comprèn una àmplia gamma de tècniques de pressió per a personalitzar en cada cas el programa més adequat.


Magnetoteràpia:
Genera camps magnètics que augmenten la circulació local de manera que facilita la regeneració del teixit danyat, els camps magnètics estimulen la producció de col·lagen, la formació de vasos sanguinis i de teixit ossi, de manera que aconseguim eliminar més ràpidament les substàncies de rebuig fent que el cos es posi en marxa i activi la seva capacitat regenerativa al màxim. Amb objectiu terapèutic, per tractar patologies comunes com lesions i fractures, malalties o altres.
Programes específics o personalitzables.
Equip d'ús professional i de lloguer a domicili, per potenciar les millores del tractament.


Electroestimulació amb l'equip Chattanooga Rehab:
Estimulador per a ús professional d'estumulació elèctrica pel tractament del dolor (TENS) i l'estimulació muscular (EMS). Permet tractar el dolor agut post-traumàtic o post-quirúrgic, el dolor crònic resistent a tractaments o el dolor associat a l'artritis. Com a dispositiu d'estimulació muscular permet retardar o prevenir l'atròfia muscular i enfortir la musculatura, mantenir o aumentar l'amplitud de moviment, reeducar els músculs, relaxar-los i incrementar localitzadament la circulació sanguínia.
Programes específics i personalitzables.


Tecarteràpia Indiba Activ9:
Radiofreqüència amb un sistema únic "Sistema Proionic®" que estimula l'intercanvi iònic intra i extracel·lular reestablint l'activitat elèctrica cel·lular permetent la correcta funcionalitat tissular. Teràpia cel·lular activa que estimula la bio-estimulació, la microcirculació i promou la hiperactivació metabòlica respectant al mateix temps la fisologia cel·lular.
Indicat en:
- Contractures musculars
- Ciàtica
- Cicatrius (recents i ahderides)
- Artrosis / rizartosis
- Epicondilitis / Epitrocleitis
- Lumbàlgia / cervicàlgia / dorsàlgia
- Fascitis plantar
- Edemes / hematomes
- Esquinços
- Fractures i lesions musculars
- Síndrome del túnel carpià
- Tendinitis / bursitis / capsulitis
Inspira - centre de Fisioteràpia a Mata (Banyoles)


versió mòbil | versió clàssica